INFO

Experience concepten

Dat moment waarop al je zintuigen geprikkeld worden om een bijzonder verhaal te beleven: een experience. Wij creëren verrassende totaalervaringen om daarmee verhalen nog meer kracht te geven. Het verhaal komt tot leven. En de bezoeker zit er middenin. Zo maken we impact.

WIRTZ Film & Experience heeft de afgelopen jaren vele honderden films, experience concepten en events mogen produceren. We weten dus waar we het over hebben. Deze unieke kennis delen we graag.

We denken out of the box. Zo zoeken (en vinden!) we de perfecte combinatie tussen ruimte, techniek en storytelling. We denken na over een verrassende totaal beleving om daarmee een verhaal nog meer kracht te geven. We werken samen met uiteenlopende talentvolle makers die elk hun eigen expertise hebben. Zo creëren we immersive experience concepten die echt het verschil maken. En de doelgroep nóg beter bereiken.

Voorbeelden van ons werk

  • Heineken experience: een audiovisuele reis door het brouw- en bottelproces van Heineken tot aan het wereldwijd genieten van een biertje met je vrienden.
  • Storyworld: wij ontwikkelden 3 videowalls en 8 minidocu’s voor het Groningse museum over strips, animaties en games.
  • Maasvlakte ceremonie: wij ontwikkelden de sluitingsceremonie met films op 6 rijdende LED-schermen in combinatie met het indrukwekkende LIVE programma ter plaatsen.
  • Kaapskil: museale experience van 18 x 3 m in museum Kaapskil op Texel. Met animaties hebben we een maquette tot leven laten komen, om zo de bezoeker de geschiedenis van de zeevaart rondom Texel te laten ervaren.
  • Experimenta: museale experience waarbij WIRTZ Film verantwoordelijk was voor alle interactieve multi-media producties.
  • Drents Museum: we ontwikkelen alle audiovisuele producties voor Labyrintia, de herinrichting van de vaste collectie van het museum.
  • Scheepvaartmuseum: multimediale experience over de geschiedenis van de scheepvaart.
  • KPN Xperience: videoproductie voor de KPN Digital Dutch Xperience waarbij klanten uitgedaagd worden om de volgende stap te zetten op weg naar digitale transformatie.

Meer weten?

Zoek je ook naar manieren om je doelgroep nóg beter te bereiken en de beleving van de bezoeker te optimaliseren? Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen om je verhaal tot leven te brengen door middel van verrassende experience concepten? Laat dan je wensen voor ons achter via het contactformulier. Wij informeren je snel over de mogelijkheden.