INFO

Wat doen we?

Wij geloven dat je mensen raakt met jouw boodschap, als je die in mooi en krachtig beeld visualiseert. Die passie voor beeld en beleving stoppen wij in het maken van bedrijfsfilms & opdrachtproducties die de kijker op het puntje van zijn stoel zet.

Er is namelijk altijd een bijzondere manier te vinden om een verhaal te vertellen of een boodschap over te brengen. Om dat te bereiken bedenken we naast film of animatie ook unieke experience belevingen of bijzondere concepten. We gaan graag in gesprek om samen verrassende invalshoeken te vinden.

Maak kennis met onze vaste medewerkers.

In de afgelopen 20 jaar hebben we ruim 500 producties met veel plezier en succes mogen produceren. WIRTZ doet dat onder andere voor: de Rijksoverheid, ABN AMRO, Delta Lloyd, Openbaar Ministerie, Northern Light, Heineken, Bruns, Air France/KLM, GVB, Redbull, Hoom, Nuffic, NISB, Port of Amsterdam, KPN, Philips, Pon, ProRail, de Belastingdienst en nog vele andere opdrachtgevers. Kijk hier voor voorbeelden en inspiratie.

Wie zijn we?

WIRTZ bestaat uit een harde kern van creatieve producenten, onder leiding van Jan-Willem Wirtz. Wij werken samen met een vast eigen netwerk van freelancers. Per opdracht stellen we een team samen met daarin een selectie van de beste mensen voor de specifieke opdracht.

Ons uitgebreide netwerk van talentvolle professionals op het gebied van research, redactie, concept, scenario, regie, mediavormgeving, sound design, interactief ontwerp, animatie en productie is onze ruggengraat en maakt ons tot een flexibel full service bedrijf.