INFO

Ons verhaal

Verhalen stimuleren onze eigen verbeelding en dagen ons uit om met een nieuwe invalshoek naar dingen te kijken. Beeld, beleving en geluid zijn voor ons de kernelementen om een krachtig en impactvol narratief te vertellen.

Wij geloven namelijk dat je met oog voor detail, maatschappelijke verantwoordelijkheid en een creatieve boodschap dingen kan vertellen die mensen bij blijven. Want dat is onze drijfveer: het maken van authentieke films en het vertellen van verhalen die iets met je doen.

In de afgelopen 20 jaar hebben we ruim 500 producties met veel plezier en succes mogen produceren. WIRTZ doet dat onder andere voor: de Rijksoverheid, ABN AMRO, Delta Lloyd, Openbaar Ministerie, Northern Light, Heineken, Bruns, Air France/KLM, GVB, Redbull, Hoom, Nuffic, NISB, Port of Amsterdam, KPN, Philips, Pon, ProRail, de Belastingdienst en nog vele andere opdrachtgevers.

Werkwijze

Met deze missie in ons achterhoofd creëren we inspirerende en inhoudelijk relevante films, social video’s, animaties, livestreams en unieke belevingen. In elke samenwerking kijken we opnieuw naar de meest passende vertaling van de boodschap. Met focus op de opdracht, de organisatie en het doel creëren we verhalen met de juiste fit.

Binnen dit proces nemen we je graag mee in elke fase die we doorlopen om dit doel te bereiken: van strategie tot aan productie. We zijn er namelijk van overtuigd dat maatwerk zorgt voor de meest krachtige resultaten.

Services

Film

Film stimuleert onze verbeelding en vertelt ons nieuwe verhalen. We hebben deze verhalen met nieuwe perspectieven nodig om elkaar te begrijpen, nieuwe dingen te leren en de wereld op een andere manier te bekijken. Of het nu gaat om korte documentaires of wervingsvideo’s, reportages of campagnefilms, wij creëren verhalen die je bijblijven.

Experience

Dat moment waarop je al je zintuigen tegelijk geprikkeld worden om een bijzonder verhaal te beleven: een experience. We creëren een verrassende totaal ervaring om daarmee een verhaal nog meer kracht te geven. Het verhaal komt tot leven. En de bezoeker zit er middenin. Zo maken we impact op de doelgroep.

Animatie

Animatie kan een hele mooie en pakkende manier zijn om je boodschap over te brengen. In de animatiewereld zijn er veel mogelijkheden: alles wat je maar voor ogen hebt kan gemaakt worden en dat geeft veel vrijheid. Door gebruik te maken van een animatie in lijn met je eigen huisstijl creëer je een herkenbare en consistentie look and feel voor de kijker.

Livestreams

TV-talkshows kunnen je op het puntje van je stoel zetten. Dat kan ook met jouw congres of (online) bijeenkomst als onze programmamakers de vertaalslag maken naar online TV. En zo samen met jou een programma maken waar de kijker naar blijft kijken. Thuis, in de zaal, of allebei. Via livestream of hybride. Laten wij daar nou veel ervaring in hebben.

Social video

Social media is niet meer weg te denken uit het huidige media en marketinglandschap. Als organisatie of als merk staan we via social media dichter bij de doelgroep dan ooit tevoren. Video trekt de meeste aandacht in de overvolle tijdlijn van de kijker. Wij adviseren je hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken en maken pakkende (en snappy) social video’s.

Wie we zijn

Wirtz bestaat uit een multidisciplinaire groep creatieve producenten, strategen en makers die er gezamenlijk voor zorgen dat jouw verhaal opvalt. Ons uitgebreide netwerk van talentvolle professionals op het gebied van research, redactie, concept, scenario, regie, mediavormgeving, sound design, interactief ontwerp, animatie en productie is onze ruggengraat en maakt ons tot een full service bedrijf. Door onze verscheidenheid aan experts zijn we flexibel en bieden we gegarandeerd een sterk en passend team wat past bij jouw opdracht.