INFO

Bedrijfsfilm laten maken

Voor ieder bedrijf is branding ontzettend belangrijk, je wilt je bedrijf natuurlijk optimaal naar buiten toe presenteren. Om dit te bereiken kan je er verstandig aan doen een bedrijfsfilm te laten maken. Bedrijfsfilms zijn films die een heel bedrijf of een individuele dienst op een bijzondere manier in beeld brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het oNS verhaal, waarbij de Nederlandse Spoorwegen zichzelf presenteert in deze infomercial. In deze film presenteert NS zich als bedrijf, waarbij ze een professional in dienst hebben genomen om dit product af te leveren. De NS laat eerlijk en duidelijk zien wat er allemaal komt kijken om de bedrijfsvoering te voeren die zij hebben, waarbij het doel is zo veel mogelijk klanten tevreden te stellen. Je kunt met eigen ogen het resultaat van deze opdracht zien op de portfolio pagina.

‘oNS verhaal’ is de interne bedrijfsfilm van NS Reizigers. Een bijzondere film over de dagelijkse logistieke operatie

Manier van werken

Wanneer je ons in de arm neemt om voor jouw bedrijf een film te laten maken, dan pakken wij ons algemene stappenplan voor het maken van bedrijfsfilms erbij. Wij maken gebruik van dit stappenplan om zowel voor jou, de klant, als voor ons een helder aanknopingspunt te hebben. Op die manier kan je duidelijk zien waar wij staan met het ontwikkelen van jouw product. Het stappenplan omvat 6 stappen, namelijk:

  • Concept- & begrotingsfase
  • Research- / Scenario- / Scriptfase
  • Pre-productiefase
  • Productiefase
  • Post-productiefase
  • Première

Aan de hand van dit stappenplan zullen wij met jullie een plan van aanpak opstellen, waarbij op elk moment duidelijk is waar jullie project staat. Voor meer informatie kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij gaan graag met je rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken en je meer te vertellen over onze manier van werken.

Over WIRTZ

WIRTZ is ontstaan uit het in 1996 opgerichte STETZ, dit bedrijf werd mede-opgericht door Jan-Willem Wirtz. In de afgelopen bijna 20 jaar heeft Jan-Willem Wirtz ruim 500 opdrachtfilms op zijn naam gezet, van bedrijfsfilms tot productpresentaties, commercials en zelfs speel- en animatiefilms. Zo heeft Jan Willem Wirtz tot tweemaal toe een awardwinning event gemaakt over de tweede Maasvlakte. Andere bijzondere projecten zijn de documentaire over het studeren in het buitenland, die op YouTube al ruim 300.000 keer bekeken is.

Wij kiezen ervoor om bij elk project een team samen te stellen dat specifiek voor die opdracht geschikt is. Dus wanneer je meerdere bedrijfsfilms laat realiseren door ons, dan kan het zijn dat je iedere keer met andere mensen aan het werk gaat. Dit is mogelijk omdat wij zelf slechts weinig mensen in dienst, heeft maar juist gebruikmaakt van een zeer breed netwerk aan vakmensen. Dit heeft als voordeel dat er bij iedere bedrijfsfilm andere koppen aan tafel schuiven en je dus iedere
keer weer een uniek product gaat krijgen. Deze werkwijze blijkt in de praktijk erg goed te werken, en dat zie je weer terug in de awards en nominaties die wij over de afgelopen jaren gewonnen heeft. Wanneer je een bedrijfsfilm wilt laten ontwikkelen, kies dan voor een vakman in dit gebied, kies je voor ons.

Aanvullende informatie

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken en graag eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op.