INFO

Social video

Social media is niet meer weg te denken uit het huidige media- en marketinglandschap. Als organisatie of als merk staan we via social media dichter bij de doelgroep dan ooit tevoren. Video trekt de meeste aandacht in de overvolle tijdlijn van de kijker. Wij adviseren je hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken en maken pakkende (en snappy) social video’s. Mét inhoud. En het doel om sociale interactie te creëren.

Wirtz Film maakt originele, kwalitatief hoogwaardige video’s, geoptimaliseerd voor de sociale media kanalen waarop jouw doelgroep actief is. Hieronder vind je een selectie van ons werk.

’s Heeren Loo verwanten campagne: broers
NS: Skatekeet succes in Tokyo
ABN

Wij zorgen voor een optimaal verloop van het productieproces van de social video’s die wij maken. Dat is de kern van ons werk, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Daarnaast kunnen we je ook ondersteunen in het creatie proces en de distributie en analyse van de video’s.

De basis: het productieproces

Wirtz Film verzorgt als partner het gehele productieproces van je social video’s, van interpretatie tot oplevering, waarbij we hoogwaardige content leveren. Het productieproces verdelen we in vijf fases:

1 De interpretatiefase; we gaan met je in gesprek om je ideeën en wensen te vertalen naar een opnameplan.
2 Het pre-productieproces: we treffen alle benodigde voorbereidingen zodat de opname van je video optimaal en efficiënt verloopt.
3 De draaidag: je social video wordt door ons team opgenomen.
4 De post-productie: samenvoegen en knippen van beelden, ondertiteling en banners toevoegen, etc. We bewerken de videobeelden op diverse manieren om tot het perfecte eindproduct te komen. Een feedbackronde is altijd onderdeel van dit proces.
5 De oplevering: hij is klaar! Je social video is gereed en kan ingezet worden op je social media kanalen

Extra’s: concept & creatie

WIRTZ kan je ook hulp bieden bij de concept-ontwikkeling en het creatieproces van de social video’s. Samen met een creative die bij jouw organisatie past ontwikkelt WIRTZ een origineel format om de boodschap zo goed mogelijk bij je doelgroep over te brengen. Ook kunnen we een goed onderbouwde campagne strategie voor je ontwikkelen. Hierin wordt helder geformuleerd wie je doelgroep is, waar die zich bevindt en wat je precies bij de doelgroep wilt bereiken. Hoe scherper je dit hebt, des te meer impact kan je bereiken bij de juiste groep mensen.

Distributie & analyse

WIRTZ kan tevens de distributie en analyse van je social video voor zijn rekening nemen. Vooraf wordt bepaald waar en hoe de content optimaal weggezet gaat worden om je doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Na afloop wordt er een analyse gemaakt hoe je social video het heeft gedaan ten opzichte van de vooraf gestelde doelen. Op basis van deze resultaten kan er een vervolgtraject opgesteld worden voor de klant om zo nog beter binnen je doelgroep te scoren.