INFO

Viral video laten maken?

Viral video productie is uitermate geschikt om een kritische doelgroep in hun eigen omgeving te targeten. Een viral video wordt voornamelijk verspreid op sociale media wat betekent dat het snel door vele mensen wordt bekeken en gedeeld. Er moet een duidelijke boodschap in de video zitten. Want juist omdat er veel interactieve content online te vinden is, is het belangrijk dat de viral video onderscheidend is. Een video met een boodschap die mensen nog niet eerder hebben gezien, gaat pas viral als die uniek en aansprekend is. Het moet op verassende wijze een herkenbaar gevoel aanspreken.

Waarom een viral video productie van WIRTZ Film & Experience

WIRTZ Film & Experience heeft al ruim 500 video’s gecreëerd voor verschillende doeleinden. Viral video productie is een expertise waar unieke kennis en creatief talent samenkomen om verassend uit de hoek te komen. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring en kennis opgedaan om succesvolle viral video producties te realiseren.

Succesvol viral gaan

Een viral video productie dient uiterst zorgvuldig uitgewerkt te worden in de conceptfase. De boodschap dient namelijk duidelijk naar voren te komen en daarnaast moet de video aantrekkelijk zijn. Met een relatief lage investering is in een korte tijd een zeer groot bereik realiseren. WIRTZ Film & Experience ondersteunt bedrijven bij het succesvol creëren van een viral video productie.

Go viral

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een viral video productie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.