INFO

Videoproductiebedrijf – Wirtz Film

Professionele videoproductie

Wirtz Film is een videoproductiebedrijf dat gevestigd is in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in het produceren van verschillende soorten videocontent voor diverse doeleinden, waaronder bedrijfsfilms, marketingvideo’s, promotievideo’s, campagnes en campagnevideo’s en animatievideo’s.

Let’s create a story

Maar wat doet een videoproductiebedrijf eigenlijk? Wij zorgen voor het hele productieproces van de video, van concept tot oplevering, om uiteindelijk de gewenste doelstellingen van de klant te bereiken en een mooie pakkende video te leveren, die jij kunt inzetten om jouw doelen te bereiken.

Een bedrijfsfilm laten maken door Wirtz Film

Hieronder de stappen die wij met jou doorlopen als we de opdracht gekregen hebben om samen een pakkende video te maken:

– Conceptontwikkeling: we gaan samen rond de tafel zitten om ons te verdiepen in het doel en het gewenste resultaat van de video. Dat doen we in een persoonlijk gesprek. We brainstormen over goede ideeën en ontwikkelen een concept dat naadloos aansluit bij uw wensen en beschikbare budget. Zo communiceren we straks precies het verhaal dat jij wilt vertellen!

– Scripting en storyboarding: op basis van eerdere input maken wij een script en waar nodig een storyboard om de verhaallijn van de video te ontwikkelen en zo jouw verhaal te vertellen.

– Pre-productie: in deze fase plannen we de complete videoproductie, organiseren we de cast en crew, locaties, rekwisieten, kleding en andere aspecten die nodig zijn voor de productie.

– Productie: vervolgens gaan we in productie, dat betekent dat de video nu echt gemaakt gaat worden. Dit is de daadwerkelijke creatie. Dat kan op verschillende manieren. Voor een animatiefilm gaan de illustrator en animator aan de slag. Voor een live action film zijn uiteraard opnamedagen nodig. We plannen zo nodig een aantal draaidagen om de video daadwerkelijk op te nemen met regisseur, camera, hoofdpersonen en soms met acteurs. Fotografie kan hierin ook belangrijk zijn.

– Post-productie: we monteren de video, maken zo een pakkend beeldverhaal. Waar nodig voegen we geluidseffecten, muziek, voice-overs en andere elementen toe. Uiteraard is er alle ruimte voor jouw feedback.

– Oplevering: wij leveren het eindproduct in het gewenste formaat: 16:9, maar ook 9:16 of 1:1

Voordelen van een videoproductiebedrijf

Het inhuren van een videoproductiebedrijf kan voordelen bieden zoals toegang tot professionele uitrusting en expertise, snellere productietijd en een hogere kwaliteit van de uiteindelijke videocontent. Bovendien kan het uitbesteden van videoproductie aan een professioneel bedrijf tijd besparen en de kans vergroten dat de video effectief en doelgericht is.

Videoproductie Amsterdam

Bent u op zoek naar een videoproductiebedrijf in Amsterdam? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Een videoproductie uitbesteden doe je bij WIRTZ Film.

Bij Wirtz Film denken we graag met u mee, adviseren en inspireren we u met onze nieuwe invalshoeken en jarenlange ervaring in videoproductie. Dat doen we met ervaren mensen, maar ook met jonge professionals. Ook zoeken we de samenwerking met partners uit het veld als we denken dat dat het resultaat ten goede komt. Zo vinden we altijd een effectieve manier om je doel te bereiken en zijn we in staat om uiteenlopende soorten producties te leveren. Wij werken graag samen en staan garant voor een video met passie en creativiteit waarbij we alleen maar streven naar een op maat gemaakte video die uw doelgroep overtuigt en prikkelt en daarmee uw doelen haalt. Zo dat jij helemaal tevreden bent met het resultaat!