INFO

Opdrachtfilm

Een opdrachtfilm is een effectieve oplossing om een boodschap over te brengen. Een korte opdrachtfilm over de bedrijfscultuur kan bijvoorbeeld worden getoond aan potentiële nieuwe medewerkers. Maar een lange film voor een culturele instelling voor meer interactie met het publiek is ook goed mogelijk. WIRTZ Film & Experience vervaardigt de film die nodig is om de boodschap over te brengen. Elke productie, van zeer klein tot immens groot, vervullen wij met talentvolle professionals.

Bonusan levert al meer dan 45 jaar gezondheidsproducten, zoals kruidenextracten en voedings- supplementen aan medische professionals.

Direct to the point

De opdrachtfilm wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. De vuistregel is hierbij vaak: hoe korter hoe beter. Want in een tijd waarin kijkers worden overspoeld door informatie, is het van groot belang om de kijker direct te boeien en vast te houden. WIRTZ Film & Experience maakt al jarenlang vele soorten films, inmiddels al voor meer dan 500 klanten. Succesvolle films die boeien en effectief zijn.

Vast stappenplan

Of we nu een opdrachtfilm maken of een commercial, WIRTZ Film & Experience werkt altijd volgens een vast programma. Globaal ziet het productieproces er als volgt uit:

  • Concept- en begrotingsfase
  • Research-, scenario- en scriptfase
  • Pre-productiefase
  • Productiefase
  • Post-productiefase
  • Première

Door dit overzichtelijke stappenplan weet de klant precies wat we op welk moment doen. We houden de klant op de hoogte van de voortgang waarmee we het proces stimuleren tot een succesvolle samenwerking.

Meer informatie over de opdrachtfilm

De opdrachtfilm is een effectieve manier om een onderwerp visueel over te brengen. Neem contact op voor meer informatie.