INFO

Animatie

Mogelijkheden: Live-action, cut-out, stop motion, 3D, typografische animatie, mixed media, whiteboard animatie, 2D, getekende animatie en nog veel meer.

Opdachtgever: Verschillende opdrachtgevers

Wanneer je een animatiefilm wilt laten maken, dan kom je tot de ontdekking dat dit een aparte tak van sport is. Je zult te maken krijgen met veel verschillende mensen, die allemaal een onderdeel van dit project zullen moeten uitvoeren.

Zo heb je mensen die heel goed kunnen tekenen (al dan niet op de computer) die de modellen voor de animatiefilm maken. Maar ook heb je te maken met een regisseur en voice actors. Het produceren van een animatiefilm is dus een heel proces, met veel kleine radertjes.

Je doet er dan ook verstandig aan om een ervaren partner in de arm te nemen om dit proces te sturen. Gelukkig kan je een beroep doen op de kennis, ervaring en kunde van WIRTZ Film. Wij hebben over de afgelopen bijna 20 jaar een schat van ervaring opgedaan in het maken van films, geanimeerd of niet.

WIRTZ film

WIRTZ is ontstaan uit het in 1996 opgerichte STETZ. Jan-Willem Wirtz is een van de medeoprichters van STETZ. In de afgelopen ruim 19 jaar heeft Jan-Willem zich in de markt gezet als een professionele en zeer ervaren filmmaker, die het gehele proces van het ontwikkelen van een film erg goed kan doorlopen.

Je bent dus bij WIRTZ aan het juiste adres wanneer je een bedrijfsfilm, productfilm of een animatiefilm wilt laten produceren. Jij geeft de opdracht en wij zorgen ervoor dat de juiste mensen uit ons netwerk ingeschakeld worden, om zo tot een topproduct te komen.