INFO

Bedankt voor je aanvraag!

We hebben je aanvraag goed ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen! Bekijk onze diensten voor meer inspiratie!

Services

Film

Film stimuleert onze verbeelding en vertelt ons nieuwe verhalen. We hebben deze verhalen met nieuwe perspectieven nodig om elkaar te begrijpen, nieuwe dingen te leren en de wereld op een andere manier te bekijken. Of het nu gaat om korte documentaires of wervingsvideo’s, reportages of campagnefilms, wij creëren verhalen die je bijblijven.

Experience

Dat moment waarop je al je zintuigen tegelijk geprikkeld worden om een bijzonder verhaal te beleven: een experience. We creëren een verrassende totaal ervaring om daarmee een verhaal nog meer kracht te geven. Het verhaal komt tot leven. En de bezoeker zit er middenin. Zo maken we impact op de doelgroep.

Animatie

Animatie kan een hele mooie en pakkende manier zijn om je boodschap over te brengen. In de animatiewereld zijn er veel mogelijkheden: alles wat je maar voor ogen hebt kan gemaakt worden en dat geeft veel vrijheid. Door gebruik te maken van een animatie in lijn met je eigen huisstijl creëer je een herkenbare en consistentie look and feel voor de kijker.

Livestreams

TV-talkshows kunnen je op het puntje van je stoel zetten. Dat kan ook met jouw congres of (online) bijeenkomst als onze programmamakers de vertaalslag maken naar online TV. En zo samen met jou een programma maken waar de kijker naar blijft kijken. Thuis, in de zaal, of allebei. Via livestream of hybride. Laten wij daar nou veel ervaring in hebben.

Social video

Social media is niet meer weg te denken uit het huidige media en marketinglandschap. Als organisatie of als merk staan we via social media dichter bij de doelgroep dan ooit tevoren. Video trekt de meeste aandacht in de overvolle tijdlijn van de kijker. Wij adviseren je hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken en maken pakkende (en snappy) social video’s.