INFO

Audiovisuele communicatie

Audiovisuele communicatie is al jarenlang niet meer weg te denken uit onze samenleving. De vele voordelen die audiovisuele communicatie biedt, zijn de laatste jaren beter zichtbaar geworden. Onderzoek toont namelijk keer op keer aan dat de combinatie van beeld en geluid ervoor zorgt dat informatie goed onthouden wordt door de consument. Online advertenties op bijvoorbeeld sociale media worden steeds vaker toegepast. Met audiovisuele communicatie creëert u een band met de doelgroep. WIRTZ Film & Experience beeldt de boodschap uit zoals die bedoeld is over te komen.

Altijd de beste mensen

Wie zich op een doeltreffende manier wil positioneren en profileren, doet er goed aan om gebruik te maken van onze audiovisuele communicatie. WIRTZ Film & Experience stelt voor elke productie een uniek team samen. Hierdoor wordt voor elk project het beste team samengesteld, dat de wensen van de klant realiseert.

Onze opdrachtgevers

WIRTZ Film & Experience heeft in de afgelopen jaren meer dan 500 opdrachtproducties gemaakt, waarbij audiovisuele communicatie zeer belangrijk was. Dit deden wij onder andere in opdracht van bedrijven en instellingen zoals De Nederlandse Spoorwegen, Staatsbosbeheer, De Belastingdienst, KLM en ABN AMRO bank.

Meer info over audiovisuele communicatie

We bespreken graag de mogelijkheden over effectieve audiovisuele communicatie. Neem vrijblijvend contact op met WIRTZ Film & Experience. We reageren zo snel mogelijk.